Services

Du kan gøre brug af vores assistance på en række områder. Alt lige fra håndtering af bilag, simpel regnskabsføring, kalenderstyring, kommunikation & PR til kontraktforhandlinger. Vores primære opgave som din rådgiver er at give dig ro til at kunne fokusere på din næste performance.

Kontakt os for mere info

Vi tilbyder følgende

Kontakt os og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.

Kontraktforhandlinger

Får du det optimale ud af dine forhandlinger? Vi har mange års erfaring med forhandling af personlige vilkår, der sikrer din værdi.


Karriereplanlægning

Har du kontrol over den retning din karriere bevæger sig i? Vi hjælper dig med at udforme en strategi med klart definerede mål og delmål.


Booking og kalenderstyring

Har du svært ved at overskue din kalender? Vi hjælper dig med at holde styr på dine aftaler, således at du har tid til den optimale forberedelse.


Økonomi og investering

Har du styr på moms, skat eller en plan for hvordan du formidler din formue? Vi har stærke relationer inden for både formuepleje og revisionsrelaterede spørgsmål.


Sponsorater

Bliver du ofte kontaktet af virksomheder, der ønsker at lave et samarbejde med dig? Vi hjælper dig med at sortere i dine henvendelser, forhandle aftalen og aktivere sponsoratet optimalt.


Kommunikation og PR

At være kendt stiller krav til din kommunikation. Det kan være svært at navigere i det offentlige rum over for fans og medier. Vi har erfaring indenfor kommunikation, sociale medier og PR.